Handige trends voor je vakantie

Vakantie trends 2019

De zomer is in volle gang en veel mensen gaan er even tussenuit voor een vakantie. Dit jaar zijn er een aantal trends die wellicht voor jou interessant kunnen zijn. Wij zetten ze op een rijtje!

Actieve vakanties

Ben je een fanatieke sporter? Of wil je gewoon actief zijn tijdens je vakantie? Je bent niet de enige. Steeds meer mensen hebben behoefte aan activiteit in hun vakantie. En blijven liever niet heel de dag op hun bedje aan het zwembad liggen. Zo maken mensen mountainbike tochten, gaan ze hiken of betreden ze mooie wandelroutes.

Reizen buiten het seizoen

Waarom midden in het seizoen gaan als je ook vrije dagen kan krijgen buiten het seizoen? Je vakantie is niet alleen goedkoper door goedkopere vliegtickets en accommodaties. Het is ook nog eens rustiger op vakantie. Reizen buiten het seizoen wordt steeds populairder en dat is niet voor niets!

Kleinere vakanties

Steeds meer mensen kiezen voor korte trips. Zo kan een weekendje weg super leuk zijn en is dit minder duur dan een normale vaak langere vakantie. Tegenwoordig zijn de vliegtickets ook een stuk goedkoper geworden. Hierdoor is het ook mogelijk om voor een weekendje naar een warm oord te reizen.

Road trip met een elektrische auto

Een road trip is natuurlijk super leuk en wordt steeds populairder. Maar hoe zou het zijn als je dit ook nog eens kunt doen met oog voor het milieu? Er komen steeds meer oplaadpunten voor elektrische auto’s waardoor het praktisch steeds beter mogelijk wordt. Wij raden dan ook aan om zeker eens naar een elektrisch auto te kijken wanneer je een road trip gaat maken.

Last-minute boeken via je smartphone

Vandaag de dag zijn er tal van apps en websites waarop je reizen kunt boeken. Zo boek je binnen enkele minuten een reis naar overal waar je maar heen wilt. Last minute kan je zo een trip boeken met je vrienden. Super handig!