Fashion zomertrends voor mannen in 2019

fashion trends

Naast de kleding die je hebt, moet je natuurlijk altijd genoeg plaats overhouden voor de laatste fashion zomertrends. Ook dit jaar verwelkomen we weer een hoop trends. Waaronder ripped jeans maar ook een aantal nieuwe trends. Van welk soort kleding je ook houdt. Het is altijd de moeite waard om dit lijstje eens door te nemen.

Dik gedrukte strepen op je pak

Pakken met strepen zijn weer helemaal hot. Denk hierbij niet aan de dunne streepjes die je al op je pak hebt. Deze trend betreft namelijk dik gedrukte strepen op je pak. Dit is een zeer oude style die vandaag de dag weer razend populair is. En dat is niet voor niets natuurlijk. Het oogt zeer elegant.

Geprinte shirts

Uiteraard zijn basic shirts erg mooi en zijn ze mooi te combineren bij veel kledingstukken. Echter heeft een shirt met een print erop ook wel wat natuurlijk. Deze trend is erg populair aan het worden. Je kan het zo gek niet verzinnen: bolletjes, streepjes of zelfs roosjes. Alles is mogelijk!

Ronde zonnebrillen

Geen pilotenbrillen meer. Nee dit jaar zijn ronde zonnebrillen weer helemaal ‘in’. Veel bekende supersterren zijn er al mee gespot en dit dikt de trend natuurlijk alleen maar aan.

Ripped jeans

Waar het begon bij kleine gaatjes in je jeans. Zijn het nu al grote gaten waar soms zelfs je hele knie bloot is. Deze trend wordt steeds populairder en ook in 2019 zijn we er niet zomaar van af.

Kleurrijke armbanden

Als je nog steeds geen armbanden draagt heb je het waarschijnlijk niet goed begrepen. Deze trend is al jaren erg hot en in 2019 zie je het nog steeds in toenemende mate. Ook worden ze steeds kleurrijker. Zo zijn ze steeds beter te combineren met haast elke kleding style.

 

Meer fashion zomertrends

Ben je geïnteresseerd in fashion en wil je meer weten over de laatste trends? Houd dan onze website regelmatig in de gaten. Daarnaast zijn er tal van andere websites te vinden waar je de laatste trends kan vinden.